Informatie

Door onze jarenlange ervaring hebben wij goed contact met prominente kwekers in Nederland. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat de planten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. De planten worden pas verzonden nadat de deal is afgelopen. Hiermee garanderen we je de laagste prijs en een direct van de kwekerij af geraapte plant.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief verzendkosten!

Zelf naar het tuincentrum? Sjouwen, slepen en alles in een iets te kleine auto meenemen naar huis? Het is allemaal voorbij! Onze planten worden met zorg uitgezocht door de kweker, door ons gecontroleerd op de kwaliteit en versheid, uiterst zorgvuldig verpakt en met liefde thuisbezorgd. Alles om jouw leven, of misschien dat van je partner, een stuk makkelijker te maken.

Ben je opzoek naar specifieke producten, advies, ideeën of heb je andere vragen, schroom niet om contact op te nemen via info@plantdeal.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Zakelijk

Bent u opzoek naar beplanting voor op kantoor, maar u weet niet waar u moet beginnen? Graag komen wij langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Door onze samenwerking met vooraanstaande leveranciers in de decoratiewereld en hoveniers kunnen wij ieder kantoor, ontvangstruimte, of lunchplek om toveren tot een Urban Jungle inclusief verticale muur beplanting, of juist wat subtiele beplanting aanbrengen waardoor u snel zal zien dat dit stress verminderd werkt en zorgt voor een beter luchtkwaliteit, oftewel een betere werksfeer!

Wilt u meer informatie of heeft u vraag? Neem contact op met info@plantdeal.com

Groene vingers

Door dit handige icoontje weet je direct hoeveel verzorging deze groene topper nodig heeft!


1 – Heb jij nou geen groene vingers? Dan is deze groene topper perfect. Deze plant vraagt niet veel aandacht. Geef je hem een keer iets later water? Niks aan de hand. Staat hij net te donker of juist iets te licht? Daar zal de topper weinig last van hebben. Deze plant is ideaal voor iemand met geen of weinig groene vingers!


2 – Deze plant wilt dat je hem goed verzorgt. Zet hem op de juiste plek, geef hem op tijd water en kijk goed naar hem om. Gaan de blaadjes hangen of wordt de plant geel of bruin? Dan weet je dat je snel iets moet veranderen! Als deze topper op de juiste plek staat, zal je er heel lang plezier van kunnen hebben!


3 – Oeeef, deze groene topper is voor de echte plantenliefhebber met groene vingers. Deze plant vraagt niet alleen veel, maar vooral ook de juiste verzorging. Let goed op de hoeveelheid water, de juiste standplaats, zelfs de juiste temperatuur kan een hoop verschil maken voor deze topper. Eigenlijk kan je geen foutje permitteren met de verzorging van deze groene topper. Durft jij het aan?!


Voor meer informatie kan je de omschrijving raadplegen. Heb jij nou tijdens verzorging problemen? Neem dan contact met ons op of raadpleeg het internet voor superhandige tips!

Wie zijn wij

Wij zijn 2 jonge ondernemers die al jaren werkzaam zijn op de Bloemenveiling in Aalsmeer, oftewel de place to be wat betreft planten, bloemen en decoratie materiaal. Door onze jarenlange ervaringen in de traditionele plantenhandel en kennis die wij daar hebben opgedaan besloten we onze vakkundigheid en professionaliteit te vertalen naar deze online webshop.

We delen graag onze passie voor planten met jullie!