Garantie & Onderhoud 2017-11-21T06:27:08+00:00
Plant Deal hoopt natuurlijk dat u tevreden bent met uw ontvangen bestelling. Indien u niet tevreden bent met het artikel dat u heeft ontvangen dan kunt u deze binnen 7 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Retourneren kan alleen als het artikel onbeschadigd is. Indien mogelijk graag met het verpakking- en beschermingsmateriaal waarmee het artikel is verstuurd. Houdt u er rekening mee dat de kosten en het risico van de retourzendingen voor eigen rekening zijn. Binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het door u betaalde bedrag aan u teruggestort.

Indien u een artikel wilt retourneren verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice via plantdeal onder vermelding van het artikel nummer en factuur nummer. U kunt na contact met onze klantenservice de artikelen retour sturen naar:

Plantdeal

penningkruid 29
3984 BJ

Wij raden u aan artikelen alleen retour te zenden via de service van een DHL servicepunt. U ontvangt dan een verzendbewijs waarmee de zending getraceerd kan worden.

Is uw bestelling gebroken of beschadigd aangekomen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via ons contact formulier of via plantdeal.nl.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen om de volgende stappen te bespreken